BruidsarrangementGa jij binnenkort trouwen? Van harte gefeliciteerd met jullie verloving. Ik help je te zorgen dat je gaat stralen op één van de mooiste dagen uit je leven!

Het is erg belangrijk dat je vooral geniet van al jullie speciale momenten tijdens je huwelijksdag. Daarom zorgen we ervoor dat je helemaal tot in de puntjes verzorgd wordt, zodat je je daar al geen zorgen over hoeft te maken. Tijdens een proefsessie gaan we samen op zoek naar de perfecte look, rekening houdend met je eigen stijl, voor je make-up en/of kapsel.


LET OP: Maximum afstand van Tessenderlo mag 30 km bedragen

De datum van de proefsessie wordt meestal een 8-10 weken voor het huwelijk ingepland, maar geen probleem als je dit eventueel vroeger wil vastleggen!

De proefsessie vindt plaats bij Level up 4 You in Tessenderlo, ik maak heel veel foto’s van de look en ik noteer alles op je opvolgkaart.

Praktisch


Eens de grote dag nadert, moet je dus kunnen genieten! Ik kom op locatie en alles wordt geregeld, jouw make-up en kapsel en dat van je suite.

Voor prijzen mag je me altijd een mailtje sturen

Bij de proefsessie wordt reeds 50% van het volledige bedrag betaald. Indien je akkoord gaat met het resultaat van de proefsessie, dan wordt het resterende saldo ten laatste op de huwelijksdag contant betaald of op voorhand via overschrijving met vermelding van jouw naam en huwelijksdatum.


Extra personen betalen eveneens contant op de huwelijksdag of kunnen desgewenst ook op voorhand via overschrijving betalen.
Bij annulatie tot 7 dagen voor het huwelijk is een vergoeding van 75% van het tarief verschuldigd.


Bij annulatie binnen de 7 dagen voor het huwelijk blijft 100% van het tarief verschuldigd.


Wat met corona? Dit is echt voor niemand leuk. Als je je afspraak verplaatst dan zijn hier totaal geen kosten aan verbonden.